Taikus karys

By , 2012 rugsėjo 6 13:21

„Taikus karys“ („Peaceful Warrior“, 2006 m.) – įkvepianti drama, paremta tikrais faktais ir knygos „Taikaus kario kelias“ ekranizacija. Tai istorija apie jauną, darbštų ir užsispyrusį gimnastą Denį, svajojantį dalyvauti Olimpinėse žaidynėse. Rodos Deniui gyvenime nieko netrūksta, tačiau vienos nakties pažintis su degalinėje dirbančiu vyruku supurto jo pasitikėjimą. Pažintis su Sokratu, tokį vardą jam duoda Denis, atveria naują požiūrį į aplinką ir save patį. Būtent Sokratas padeda Deniui vėl atsitiesti po skaudžios autoavarijos, kuri sužlugdo jo karjerą. Filme pateikiama daug įvairių pamokymų ir tiesų. Tai jausminga, jaudinanti, intriguojanti ir priverčianti susimąstyti istorija, žavinti savo paprastumu ir nuotaikingumu. Vertas dėmesio filmas, po kurio norisi perskaityti knygą, pagal kurią jis buvo kurtas.

  

4 Responses to “Taikus karys”

  1. Marek sako:

    Hi,
    my name is Marek and I wonder you may help me. I would like to find how I can get Lithuanian version of book Taikus karys. (kalba Lithuania).
    I would like to buy it, but I cannot find Lithuanian version. I dont mind even electronic format (.pdf or so).
    It should be present for my friend. If you can advise it would be very much appreciated.
    Thank you in advance.
    Marek

  2. aprile sako:

    I couldn’t find the book translated in Lithaunian language myself… I think you should try to search for it in english.

  3. Marek Dobias sako:

    Thank you anyway for your effort!

  4. Sveiki, taip ši istorija super, pats mačiau filmą. Labiausiai įstrigusi frazė- meilės labiausiai reikia tiems, kuriuos sunkiausia mylėti, bei- dauguma žmonių taip ir gyvena nepabudę

Panorama Theme by Themocracy

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos