Laimės projekto pamokos

By , 2011 balandžio 14 16:01

Kovo mėnesio laimės projekto pasižadėjimų vykdymas buvo sklandus. Pasiekiau kai kuriuos tikslus: padėti mamai sutvarkyti receptus, susirašyti informaciją iš kompiuterio į DVD laikmenas, pabaigti skaityti knygą, atnaujinti savo muzikinę fonoteką, šeštadienio rytais nuveikti ką nors netradicinio. Taigi pavyko įgyvendinti kai kuriuos dalykus, kuriuos vis atidėliodavau ir kuriems tiesiog nesurasdavau laiko. Šiuo atveju sakyčiau, jog laimės projektas gali naudingai pasitarnauti tokiems dalykams, kuriems tiesiog sunkiau atrasti laiko ir noro. Tačiau juos įgyvendinus, jautiesi džiugiai, kad pagaliau tai padarei!

Ar toks pasižadėjimų lentelės pildymas atneša laimės? Nesakyčiau, kad taip. Manau tai gali padėti susikoncentruoti ties kažkuriais dalykais, kuriuos norėtum pakeisti savo gyvenime, kas suteikia džiaugsmo. Būna dienų, kai tiesiog liūdna ar nėra nuotaikos, tada ir tikslų įgyvendinimas neteikia džiaugsmo. Dažnai juk mūsų nuotaiką lemia kiti žmonės, jų elgesys, jausmai arba savos problemos, savi išgyvenimai. Tada atrodo, kad kas per nesąmonė tas laimės projektas, bet vėliau tiesiog pagalvoji, kad jis gal ne tiek laimės, kiek dalykų, kurie tau padėtų geriau jaustis, projektas, dalykų, kurie siektini tavo gyvenime, projektas, ar dalykų, į kuriuos reiktų labiau susikoncentruoti, kad juos įgyvendintum, projektas. Taigi galima būtų įvairiai tai pavadinti. Bet faktas tas, kad tai padeda. Pavyzdžiui, pastebėjau, kad kai kuriuos dalykus jau darau dėl to, kad juos atlikinėjau keletą mėnesių ir jie tapo tarsi įpročiu. Manau, kad man tai naudinga. Aišku, ne viską pavyksta įgyvendinti ir prisiminti, kad sau šį mėnesį pasižadėjau taip nesielgti, bet viskas vyksta po truputį. Balandžio mėnesį pasižadėjau sau:

  • priimti įvairius pasiūlymus,
  • būti atviresnei,
  • dalyvauti diskusijų portaluose, mokytis labiau išreikšti savo nuomonę,
  • garsiau kalbėti,
  • mokytis ispanų kalbos.

Kaip visada linkiu sau sėkmės ir nepamiršti savo pažadų :)

One Response to “Laimės projekto pamokos”

  1. Free Piano sako:

    Free Piano

    I beloved as much as you’ll obtain carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you would like be delivering the following. sick unquestionably come f…

Panorama Theme by Themocracy

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos