Braškių desertas
300 g braškių,
100 g maskarponės,
200 g grietinėlės 35%,
125 g natūralaus jogurto,
3 šaukštai cukraus,
tarkuotos citrinos žievelės
Braškes sutrinti su 2 šaukštais cukraus, pasiliekant kelias sveikas uogas papuošimui. Grietinėlę išplakti su likusiu cukrumi, įmaišyti tarkuotą žievelę. Jogurtą ir maskarponės sūrį sumaišyti iki vientisos masės, sukrėsti į grietinėlę ir gerai viską suplakti. Į desertines taures dėtis sluoksnį uogų, sluoksnį grietinėlės kremo, ant viršaus papuošti braškėmis. Skanus, gaivus, vasariškas desertas!
P.S. naudojausi šiuo receptu: http://www.forellesreceptai.lt/maskarpones-surio-kremas-su-braskemis