Morkų pyragas

By , 2011 spalio 16 19:45

O kartais prisimeni seniai keptą pyragą ir pasiilgsti jo skonio :) Šįkart morkų pyrago. Po ilgo laiko kepėm jį kartu su mama. Gavos didelis ir užteko ilgam ir visiems. 


Pyragui reikės:
2 stiklinės smulkiai tarkuotų morkų (bulvine tarka),
2 stiklinės cukraus,
100 g margarino,
3 kiaušiniai,
1 šaukštas sodos,
3 stiklinės miltų.

Sutarkuotas morkas užpilti cukrumi, išmaišyti ir palikti, kad atsirastų sultys. Ištirpinti margariną, išplakti kiaušinius. Viską sumaišyti su morkomis. Įdėti nugesintą sodą. Įmaišyti miltus, kad gautųsi tiršta tešla. Kepti orkaitėje 1800 C temperatūroje apie 50-60 min. Gaunasi ryškiai geltonas kaip saulė, kvapnus ir puikaus skonio pyragas. Nežinodamas sunkiai įtartum, jog tai morkų pyragas 😉 Skanaus!

2 Responses to “Morkų pyragas”

  1. Profilio nuotrauka (Darius) Darius sako:

    Dieve kaip užsimaniau to morkų pyrago….et…..ir vėl į darbo pabaigą pradėjau žiūrinėti skanėstus visokius….

  2. Free Piano sako:

    Free Piano

    I discovered your blog web site on google and examine just a few of your early posts. Continue to maintain up the superb operate. I simply extra up your RSS feed to my Yahoo engine. Searching for forward to studying more from you afterward!…

Panorama Theme by Themocracy

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos